Vil du lære at heale? Så lær reiki

08 marts 2021
Cecilie Mortensen

Er healing også noget, som interesserer dig ekstra meget? Så er du langt fra den eneste. Måske er du blevet tilhænger af healing, efter du har prøvet det på egen krop, eller måske har du hørt omkring andres oplevelser med healing. 

Hvis det har din interesse, så har du de bedste muligheder for selv at lære at heale. Her kræver det selvfølgelig bare, at du finder et kursus, som kan klæde dig på til den form for healing, du tror mest på. I den forbindelse kan du overveje, om ikke du skal lære reiki, som er en af måderne, der kan heales på. 

Lær reiki gennem et kursus 

Grundlæggende så er reiki en metode, hvor du lærer at fjerne diverse blokeringer, som din klient har. For at være helt præcis, så er det blokeringer i det energisystem, som kroppen har, der arbejdes med. Ved at kunne fjerne blokeringerne, og ved at genoprette en balance i energisystemet, så vil der opleves en bedring i de symptomer, som vedkommende er kommet ind med. Det kan være alt fra migræne, søvnproblemer, stress og til andre udfordringer.

Gennem reiki undervisning lærer du, hvordan du kan arbejde med forskellige håndstillinger, når du skal udføre healing selv. Og endnu vigtigere er, at du lærer, hvordan du ikke kommer til at overføre klientens symptomer til dig selv. 

Noget der også skal fremhæves ved reiki undervisning er, at du også lærer, hvordan du kan udføre healingen på dig selv, hvis det kunne have din interesse. 

Lær reiki på flere niveauer 

Det gode ved et kursus i reiki er, at der findes forskellige niveauer, du kan lære denne metode på. Du kan derfor også blive dygtigere, for hver kursus du tager på. Du kan også blive klogere på dine muligheder for at lære denne måde at heale på her. 

Flere Nyheder