Re-emaljering af badekar – når dit badekar skal skinne

30 september 2021
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et badekar, men er det alt for ridset, skrammet og misfarvet til at du vil bade i det? Så har du sikkert overvejet at skifte det ud. Men du kan også vælge i stedet at give badekarret en reemaljering.

Hvad betyder reemaljering?

En reemaljering af et badekar er en proces som i opbygning kan minde meget om en autolakering. Når en badekarsmaler skal foretage en reemaljering af et badekar vil han først og fremmest slibe badekarrets inderside således at denne fremstår glat og ensartet.

Dernæst vil de enkelte emalje komponenter blive påført ved hjælp af en sprøjtepistol. Typisk vil der tre til fire lag til før resultatet er som ønsket. Efter et døgns tid er emaljen hærdet – og du kan atter tage dit badekar i brug.

Hvorfor skal jeg vælge en reemaljering?

Det er væsentligt billigere at få sat badekarret i stand med en reemaljering end det er at skrotte det til fordel for et nyt et af slagsen. Samtidig er en reemaljering en langt mindre tidskrævende proces.

Det tager kun cirka fire timer for en erfaren badekarsmaler at få dit gamle badekar til at stå som nyt. Og derfor bør du satse på en reemaljering frem for udskiftning af badekar hvis du ønsker dig et lækkert badekar i dit badeværelse.

Hvem kan udføre en reemaljering?

Hvis du er bosat i eller omkring København kan du altid få et skarpt tilbud på en professionelt udført reemaljering hos Emaljespecialisten.

Når du vælger Emaljespecialisten i forbindelse med renovering af badekar kan du regne med at få den mest kyndige og rutinerede fagperson på sagen. Emaljespecialisten har igennem en årrække serviceret københavnske bolig ejere og hjulpet dem til flotte og skinnende badekar, håndvaske, fliser og klinker.

Du kan læse mere, og se de aktuelle priser på reemaljering af badekar, på https://www.emaljespecialisten.dk/re-emaljering-af-badekar/.

Flere Nyheder