Kan proteinpulver reelt gøre en forskel?

Kan proteinpulver reelt gøre en forskel?

Det er næsten blevet en sand videnskab at begå sig ikke bare nede i et motionscenter, men også med at lægge en slagplan for, hvordan man skal komme i form og leve korrekt derefter.

Tidligere var det jo noget med at være i form og eventuelt være slank og/eller have muskler.

Nu skal man gerne tilrettelægge ens kost, være nede i et fitnesscenter flere gange om dagen og helst næsten religiøst med, hvordan man sover, bevæger sig og lever i al almindelighed.

Dem, som man nu betragter som almindelige motionister, er dem, som man i gamle dage ville kalde fanatiske eksistenser. Man tør kun tænke på, hvordan den udvikling kommer til at se ud.

Men så er der jo sådan noget som proteinpulver, som der bliver solgt i mange forskellige afskygninger til noget nær ågerpriser, og hvor man kan bestille det hjem fra udlandet, få det i store krukker eller som pulver til drikke eller nede i ens chokoladebarer.

Siden der er sådan en stor industri omkring det, og man ser mange mennesker betale i dyre domme for at eje den slags, så må der vel være noget om snakken om, at det sådan ser gør en forskel for ens helbred.

Eller gør det?

Det kommer sådan set meget an på, hvad for noget proteinpulver man får fat i.

Det er ligesom med at skulle have godt kød til grillen eller købe en god sofa til hjemmet: man skal ikke gå efter det billigste, og hvis man gør, så er resultatet nok også derefter.

Desuden er det jo så også værd at have in mente, at man skal jo også bruge det korrekt og i de rette doser.

Man bliver jo ikke noget vidunder ved at overbruge det.

Men omvendt skal man jo ikke tro, at proteinpulver gør forskellen alene, hvorfor man også er nødt til at tage andre initiativer, hvis man vil opleve en synlig forskel.

Køb her, hvis du vil have fat i noget godt proteinpulver.

Anders Lundtang Hansen

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *