Kan du finde relevant indhold på C More?

30 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan være svært at regne ud, om man skal investere i streamingtjenesten C More, ja, sådan set kan det være bøvlet at finde ud af, hvilken man skal investere i.

For bare et par år siden så kunne de fleste mennesker nøjes med at have en enkelt streamingtjeneste, og man så lidt for ødslende ud, hvis man havde flere – og specielt tre.

Så skulle man da virkelig have lyst til at have flere, for det var dengang begrænset med indholdet i de streamingtjenester, og personligt indhold var heller ikke noget, som det bugnede med.

Men så eksploderede det næsten, hvor der ikke alene opstod en hel masse streamingtjenester i kølvandet på de første – og der kommer stadig flere til – men der blev og bliver også produceret meget personligt indhold, så man nu næsten skal have en hel del, hvis man vil følge med i alle de udsendelser, som der er oppe i tiden, og som der bliver snakket om hos ens venner og familie med videre.

Man har jo ikke lyst til at gå glip af noget.

Vil man så gå glip af noget, hvis man ikke har C More?

Det er vores påstand, at det ville du nok, for her er der indhold, der er meget målrettet det skandinaviske publikum, så her kan du støde på de ting, som der bliver talt om i Norden – og som der bliver lavet eksklusivt hertil.

Selv hvis du ikke i skrivende stund kan se noget indhold, du finder personligt og spændende hos dem, så er det jo bare et spørgsmål om tid, før der måske kommer noget mere til.

Så selv hvis du ikke har C More nu af forskellige grunde, så skal du måske til at handle hurtigt, hvis du stadig vil være med på beatet, når der så sker noget vigtigt hos dem, som du gerne vil følge med i.

Er det stadig et virvar for dig med alle de streamingtjenester, så kan du finde lidt afklaring her: https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/ 

Flere Nyheder