Hvorfor bør du overveje at købe træsko til dit personale?

30 juni 2022
Silje Hansen

editorial

Skal du til at købe nyt fodtøj til dit personale? Så kan der være god grund til, at du køber træsko. Og det er der flere årsager til, som vi kommer til at fremhæve for dig her. 

Ting der taler for at købe træsko til dit personale 

De kan gå i kvalitetsfodtøj 

Det første der skal understreges er, at dit personale med træsko, kan komme til at gå rundt i kvalitetsfodtøj. Og det er særligt et must, hvis vi f.eks. snakker sundhedssektoren, hvor personalet hver dag går utrolig mange skridt. 

træsko

Man kan holde ud at have træsko på 

En anden ting der taler for træsko er, at man kan holde ud af have dem på en hel dag. For ens fodtøj kommer for alvor på prøve, når det er meget i brug i løbet af en arbejdsdag. Derfor er komforten også ekstra vigtig. På den måde kan der i stedet være fokus på dagens opgaver, som også skal løses. 

Der findes træsko med og uden lufthuller 

En tredje ting der taler for at købe træsko er, at de både findes med og uden lufthuller. Det vil sige, at du kan få fingrene i varianter, som kan give endnu bedre ventilering, når skoene er på. 

De er nemme at tage på 

En fjerde ting der taler for træsko til dit personale er, at de er nemme at tage af og på. Og det kan også være rart i løbet af dagen, hvad end du løbende får brug for at skifte dem eller ej. 

Du kan få træsko til overkommelige priser 

En sidste ting vi kommer til at fremhæve her er, at du også kan få træsko til overkommelige priser. Du har således også endnu en god grund til at forære dem til flere i din medarbejderstab, som måtte ønske dem til arbejdsbrug.

Flere Nyheder