Gør din hjemmeside mobilvenlig

De fleste moderne mennesker er indehavere af en smartphone, hvor de tilgår internettet flere gange om dagen, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside også er mobilvenlig, så du kan fange brugerne i kampen om opmærksomheden i den moderne verden

Det siger sig selv, at hvis man ikke føler sig komfortabel med et komponent, så er man lettere tilbøjelig til at droppe det, og det samme gælder, at din hjemmeside, for at have en god SEO, ikke skal se ens ud, når man tilgår den fra henholdsvis en bærbar/stationær computer og en smartphone.

Den korte konklusion er nemlig: Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, så skal du ikke regne med at få en god placering blandt Googles søgeresultater.

Lige siden 2015 har mobilvenlighed nemlig været et af de elementer, som er med til at ranke højt hos Google, for de vil nemlig gerne have, at deres brugere får en god oplevelse – og det samme er du vel også interesseret i?

En dygtig webudvikler vil på nuværende tidspunkt da også foreslå dig, at hvis du skal have lavet en hjemmeside, så skal den være lækker at besøge på mobilen også, men hvad gør du så, hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig?

 

Her er tre løsningsforslag:

1) Skaf en webudvikler, der kan arbejde i frontend og skabe mobilvenlighed.

2) Eventuelt kan du opsætte et mobil-domæne til din hjemmeside.

3) Virker de to ovenstående forslag ikke, så begynd fra bunden igen og lav en hjemmeside, der er mobilvenlig.

 

God fornøjelse.