Glatte og ensartede vægge med professionel fuldspartling

Fuldspartling af vægge kan være en nødvendighed, hvis dine vægge er meget ujævne, og du ønsker at give dem et ensartet udtryk. Især hvis du ønsker at male dine vægge ensfarvede, eller beklæde dem med filt, er det vigtigt, at den grundlæggende spartling er i orden.

Hvordan foregår en fuldspartling?

Ved en fuldspartling påføres spartelmasse med en spartel i et jævnt lag over hele væggen. Spartelmassen trækkes fra gulv mod loft og ud mod siderne af væggen, indtil den er jævnt fordelt. Når spartelmassen er tørret, slibes væggen glat og jævn, og processen gentages indtil det ønskede resultat er opnået.

Hvad er indfarvet sandspartel?

Drømmer du om flotte, glatte vægge med et rustikt udtryk, kan du vælge fuldspartling med pigment. Dette vil give dig det rå beton look, som er blevet meget moderne inden for de seneste år – på vægge såvel som gulve. Og med de nyere spartel materialer kan du helt selv bestemme, hvor mørk eller lys din fuldspartling skal være, og hvor megen ciselering og beton patina, der skal være i. Indfarvet sandspartel til fuldspartling kommer i et væld af nuancer, og kan virkelig tilføje din væg personlighed og give din stue en unik personlighed.

Kan jeg selv foretage en fuldspartling?

Fuldspartling er ikke nogen ukompliceret opgave – og ønsker du at opnå det helt perfekte, ensartede resultat, kan det så absolut anbefales, at du kontakter en professionel maler med mange års erfaring i – og ekspertise med – påføring af spartel. For det første er det som nybegynder nemt at komme til at lave fejl, som gør, at det færdige resultat ikke bliver pænt. Det kan for eksempel være, at spartelmassen danner buler og ujævnheder, hvilket tydeligt vil kunne ses, efter at malingen er påført. Det kan også ske, at filt, væv eller tapet ikke kan binde ordentligt til væggen, fordi du har valgt den forkerte spartelmasse til formålet. Det er nemlig ikke helt ligemeget, hvilken type spartelmasse, man vælger – der er flere forskellige typer, og de er hver især velegnet til hvert deres formål.

For rådgivning om, og udførsel af, professionel fuldspartling, kan du kontakte de rutinerede malere hos http://csmaler.dk/ydelser/spartelarbejde/. Uanset om du ønsker de rå, fuldspartlede vægge med indfarvet sandspartel, eller om din fuldspartling skal danne grundlag for opsætning af væv, filt eller tapet – eller om du måske har tænkt dig at male oven på din fuldspartling – kan csmaler.dk være dig behjælpelig.