Fire grunde til at du skal have en blog på din hjemmeside

Fire grunde til at du skal have en blog på din hjemmeside

Du har sikkert opdaget, at der er flere og flere hjemmesider, hvor der begynder at være en blog. Det er ikke bare hjemmesider, der er en blog i sig selv, men også hjemmesider for virksomheder. Men hvorfor nu have en blog på din hjemmeside? Vi kommer med fire grunde her til, hvorfor det er en god ide. Vi er blevet inspireret af Wordpens.com, hvor du har mulighed for at hyre en blogger til at skrive dine tekster

1. Mere tekst på siden

Den første fordel ved en blog er, at du får mere tekst på siden. Når en søgemaskine ranker din side i forhold til, hvor højt den skal ligge i en søgning, ser den blandt andet på, hvor meget tekst der er på siden. Har du ikke så meget tekst nu, kan en blog være med til at hjælpe dig til at få mere tekst på den. 

2. Giver mere værdi for dine kunder 

Når du har en blog skal den selvfølgelig give værdi for dine kunder. Der kan de læse om, hvordan de kan bruge dine produkter, måske kan de få inspiration til, hvordan de kan bruge dem på måder, som de ikke havde regnet med. Det giver mere tilfredse kunder. 

3. Mulighed for at fortælle om nye produkter 

En blog er din mulighed for at fortælle om nye produkter til dine kunder. Der kan du beskrive dem langt mere i dybden og med mere malende ord, end du typisk ville gøre i en produktbeskrivelse. 

4. Mulighed for at dele mere på sociale medier 

I dag får du sikkert en del af dine kunder fra sociale medier. Når du har en blog, kan du dele hvert blogindlæg på de sociale medier og dermed skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed på den måde. Det kan få flere til at besøge din hjemmeside – og i sidste ende få flere til at handle hos dig. 

Emilie Jacobsen

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *