Find leverandør af træpiller i Kolding

31 august 2021
Astrid Pedersen

I mange danske hjem fyres der ved hjælp af de såkaldte pillefyr. I et pillefyr anvendes komprimerede træpiller som brændstof i stedet for eksempelvis olie eller gas.

Træpiller er en af de mest miljøvenlige brændstof typer, og samtidig blandt de mere prisvenlige. I hvert fald hvis du køber dine træpiller hos en god leverandør.

Vælg de rette træpiller til dit fyr

Når du varmer boligen op ved hjælp af et pillefyr er det vigtigt at du anskaffer de rette piller. Du skal selvfølgelig vælge træpiller i den rette størrelse som passer til dit fyr.

Træpiller til opvarmning fås typisk i størrelserne seks millimeter og otte millimeter. Men hvad der er endnu mere vigtigt er kvaliteten af dine træpiller.

Hvis du ønsker at varme op på miljø og klimamæssigt forsvarlig vis bør du vælge træpiller med en høj brændværdi, fremstillet af træ fra lokale skove. På den måde minimerer du udslip i forbindelse med såvel forbrænding som transport af dine træpiller. Og så vil du faktisk kunne fyre med god samvittighed.

Bestil træpiller fra lokal leverandør

Der ud over er det en god idé at vælge en lokal leverandør af træpiller. Så kan du nemlig skære yderligere ned på transporten af dine træpiller.

Du mindsker risikoen på forsinkelse af din træpille leverance hvilket kan være kritisk i de kolde vinter måneder. Og er du i besiddelse af en bil i en stor størrelse, eller måske en anhænger, kan du sparre penge ved selv at hente dine træpiller hos leverandøren.

Hvor kan jeg bestille træpiller til levering eller afhentning i Kolding?

Er du bosat i den sydlige del af Danmark, nærmere betegnet Kolding, Esbjerg, Ribe, Vejen, Haderslev eller nærmeste omegn, kan du bestille træpiller i top kvalitet hos MRpiller – til enten afhentning eller levering. Bestil træpiller i Kolding via hjemmesiden mrpiller.dk

Flere Nyheder