Find en god terrassepris

06 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal den danske sommer 2022 nydes fra en smuk og solid træterrasse? Så er det nu du skal i gang med at planlægge projektet så den er på plads når solen melder sin ankomst.

Hvad koster en terrasse?

Hvis du selv vælger at flikke et fladt trædæk sammen, som kan stå på din lige så flade græsplæne, kan du godt få en rigtig billig terrasse til din bolig. Du kan købe terrassebrædder og værktøj til konstruktion og opførelse af din terrasse i dit nærmeste byggemarked. Og du kan finde instruktionsvideoer med anvisninger omkring opførelse af træterrasse online.

Skal din nye træterrasse være præget af godt håndværk, er det der imod en rigtig god idé at få en professionel tømrer til at forestå såvel design som opførelse af denne. Hvis træterrassen skal opføres på en blød eller kuperet grund er det vigtigt at fundamentet er på plads. I hvert fald hvis terrassen skal blive stående de næste mange år fremover.

image

Samtidig vil en terrasse som er designet til netop din bolig kunne tilføre denne værdi. Det betyder at du kan betragte din nye træterrasse som en investering i din egendom. Med hjælp fra en professionel tømrer kan du således skabe en smuk og solid træterrasse som hele familien kan have glæde af, og som gør dit hus mere attraktivt i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

Få hjælp til design og opførelse af din nye terrasse hos Kun Terrasser ApS

Kun Terrasser ApS er en tømrer virksomhed som igennem mange år har leveret smukke og eksklusive træterrasser til kræsne boligejere. Tømrermester Andreas la Cour, som står i spidsen for Kun Terrasser ApS, er specialiseret inden for design af holdbare og bæredygtige trækonstruktioner, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at skabe den flotteste træterrasse til din have.

Læs mere på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder