Find den bedste skønhedsklinik i København

21 juli 2021
Astrid Pedersen

Leder du efter en klinik som kan hjælpe dig med at pleje din ydre skønhed? Så kan du med fordel vælge den københavnske klinik Inviocare.

Hvilke behandlinger kan jeg booke hos Inviocare?

Inviocare er leveringsdygtig i nogle af de mest populære skønhedsbehandlinger som findes. Alle kosmetiske behandlinger hos Inviocare er non invasive. Det betyder at behandlingerne udføres uden brug af kirurgi. Du skal ikke i bedøvelse før en skønhedsbehandling hos Inviocare. Og du behøver ingen restitutions tid efter en Inviocare behandling.

Blandt de behandlinger som tilbydes hos Inviocare finder du fedtfrysning, Botox, filler behandlinger og permanent hårfjerning med laser. Ingen af disse behandlinger tager mere end en time per session.

Du kan få foretaget en Botox behandling i din frokostpause, og gå direkte tilbage på jobbet igen bagefter. Og med fedtfrysning kan du få fjernet de irriterende fedt depoter rundt omkring på kroppen helt uden brug af sug eller kirurgi.

Kom af med den uønskede behåring med laserbehandling

Hos Inviocare udføres den populære hårfjerning med laser. Inviocare benytter udelukkende det nyeste og mest avancerede udstyr til denne behandling. Dette minimerer antallet af sessioner du skal igennem for at opnå det perfekte resultat.

Med permanent hårfjerning kan du én gang for alle blive fri for hår på benene, under armene, eller i bikini linjen. Du slipper for at skulle bruge tid og penge på dyre voks behandlinger. Og du undgår såvel udslæt som indgroede hår i al fremtid.

Få flotte ansigts konturer med filler

Med en filler behandling kan du opnå mere fyldige læber og en mere symmetrisk ansigts facon. Du kan få en mere markeret kæbe linje og kraftigere kindben. Og du kan genvinde volumen som du har mistet med alderen, for eksempel i tindingerne eller ved hagen.

Du kan læse meget mere om de forskellige behandlinger hos Inviocare på https://inviocare.com/ 

Flere Nyheder