Få repareret slidt emalje i badekar

Få repareret slidt emalje i badekar

Hvis du er glad for lange, varme bade, sætter du sikkert pris på at være i besiddelse af et rummeligt badekar. Men der kan hurtigt gå skår i glæden, hvis dette badekar er slidt og skrammet. Emaljen på indersiden af et badekar holder ikke evigt. Med tiden vil emaljen blive slidt, hvilket vil gøre det muligt for kalk og okker at aflejre sig efter et bad. Disse aflejringer vil typisk fremstå som gulligt brune plamager, som føles ru ved berøring.

Når et badekar når til dette stadie af slitage, vil det ikke alene synes grimt og uappetitligt. Det vil faktisk også være forbundet med en helbredsmæssig risiko at nedsænke sit legeme deri. De gullige plamager kan nemlig gemme på hud og sæbe rester, hvilket udgør de perfekte vækst betingelser for bakterier og svamp. Og risikoen for sygdom eller udslæt er ikke ligefrem befordrende for den lækre wellness oplevelse.

Skal jeg skifte mit gamle og slidte badekar ud?

Du behøver dog ikke alene af den grund at skrotte dit badekar. Er karret ellers intakt, og er det blot præget af overfladiske skrammer, ridser og misfarvninger af emalje, kan det sagtens blive pænt og funktionelt igen. Det kræver blot en ny emalje. En sådan er til at betale sig fra – og er i hvert fald langt billigere end at skulle skille sig af med badekarret.

Med en ny emalje, som er påført af dygtige, faglærte håndværkere, vil dit gamle badekar faktisk kunne komme til at stå som nyt. En kompetent og erfaren badekarsmaler vil i løbet af få timer kunne genskabe den hårde, solide og skinnende emalje på badekarrets inderside. Og efter en hærdning på godt et døgn vil du atter kunne tage lange, varme karbade.

Du kan få mere information om, og et godt tilbud på, reparation af slidt emalje badekar hos Ny Emalje via hjemmesiden ny-emalje.dk

Astrid Pedersen

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *