Få hjælp til at vedligeholde dine tænder hos din lokale tandlæge

Få hjælp til at vedligeholde dine tænder hos din lokale tandlæge

Har du ikke været til tandlæge siden du gik i folkeskole? Så er du sikkert på jagt efter en ny fast tandlægeklinik, som kan varetage dine tænders sundhed.

Hvilken tandlægeklinik skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at vælge en tandlæge som har klinik tæt på din bopæl. Med kort transport tid mellem bolig og klinik vil du øge sandsynligheden for at overholde dine tandlæge aftaler.

Alternativt kan du vælge en tandlæge som ligger tæt på din arbejdsplads. På den måde skal du ikke tage fri i så lang tid på grund af et tandlæge besøg. Og sidst, men ikke mindst, handler det selvfølgelig om at finde en dygtig og kompetent tandlæge som kan håndtere dine tandproblemer og som du kan føle dig tryg ved.

Find din lokale tandlægeklinik i Silkeborg

Hvis du er bosiddende eller arbejder i Silkeborg eller på de kanter kan du således med stor fordel vælge en tandlægeklinik med beliggenhed tæt på din bopæl eller arbejdsplads.

Centralt beliggende i Tværgade i Silkeborg finder du EBdent Tandlægeklinik ApS – en af Silkeborgs mest velrenommerede tandlægeklinikker. Hos EBdent Tandlægeklinik ApS finder du de mest veluddannede og kompetente medarbejdere, lige fra tandlægen selv til de dygtige tandplejere og klinik assistenter.

EBdent Tandlægeklinik ApS tilbyder de mest almindelige tandlæge ydelser så som rensning og eftersyn af tænder og tandkød, forebyggelse af parodontose og behandling af parodontose i mere fremskredne stadier, behandling af karies angreb ved lapning og fyldning af huller i tænderne samt selvfølgelig rodbehandling og fjernelse af visdomstænder, enten kirurgisk eller ved udtrækning.

Du kan også hos EBdent Tandlægeklinik ApS få hjælp til kosmetisk tand behandling så som retning af tænder eller tandblegning. Og EBdent Tandlægeklinik ApS hjælper selvfølgelig også gerne i forbindelse med tilpasning af snorkeskinner.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik ApS på hjemmesiden ebdent.dk.

Astrid Pedersen

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *