Den bedste skønhedsklinik i Roskilde

Under fem minutters gang fra Roskilde station ligger den bedste skønhedsklinik i Roskilde – Klinik Dandanell. Hos Klinik Dandanell kan du få mange forskellige behandlinger, som gør dig til en smukkere og gladere udgave af dig selv. Prøv for eksempel en af de skønne ansigtsbehandlinger, som udføres af dygtigt og veluddannet personale. Hos Klinik Dandanell anvendes der kun de bedste produkter på markedet, og ansigtsbehandlingerne bliver skræddersyet specielt til dig og din huds særlige behov. Hudens behov ændrer sig med alderen og bliver også påvirket af vind og vejr – derfor er en ansigtsbehandling sjældent den samme to gange i træk. Vil du forkæle dig selv og din hud lidt ekstra, kan du også få en diamantslibning, som er en peeling, der går ind og fjerner det øverste lag døde hudceller på en meget effektiv og skånsom måde. 

Skal du til fest eller skal du giftes kan Klinik Dandanell desuden være behjælpelig med at gøre dig klar til den store aften. Her kan du få spraytan, så du er brun og lækker, du kan få lagt make-up og du kan blive vokset, så der ikke er hår uønskede steder på kroppen. Derudover kan du selvfølgelig også få lavet smukke negle hos Klinik Dandanell, som faktisk er specialiserede i netop negle. Her kan du både få lavet negle af akryl, gele og med shellac. Sabrina-Marie Dandanell, som er indehaver af klinikken, er desuden ekspert i nail art, og kan derfor udsmykke dine negle præcis som du drømmer om. Hos Klinik Dandanell er det kun fantasien, der sætter grænser. 

På https://klinik-dandanell.dk/ kan du finde information om alle behandlinger samt se priser og åbningstider. Her kan du også møde personalet og indehaver Sabrina-Marie Dandanell. Du kan selvfølgelig også bestille tid til din næste behandling online. Vil du forkæle din kone, kæreste eller veninde med et gavekort til den bedste skønhedsklinik i Roskilde, kan dette også erhverves på hjemmesiden.